Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi inte längre är


kanske avståndet
för såna som oss
är att föredra

det kanske räddar oss
från varandra
och från allt det andra

som redan söndrat oss
hur kan vi närma oss varann
när vi inte längre är de vi var

jag blundar och ber för oss
fast jag vet att det inte hjälper
och det hjälper inte att gråta

men tårarna rinner ändå











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 15:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Allt för svårt att kommentera för mig. Smärtan så djup.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP