Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeln



Mobila trollsländor
föder paddorna i träsken
vilka kopulerar gränslöst
genom tid och rum
De trollbundna barnen
får naturens nycklar gratis
utan förbehåll
Uppätna av tidens nöjen
konkurrerar nätet ut
föräldrarnas förmåga
att förstå framtidens
konstgjorda robotar i mänsklig form






Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 16:02



Bookmark and Share


  aol
En så sann dikt som speglar skeendet levernet idag,
2018-01-12

  Stay Golden
Streamlined data-transfer functionalities.
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP