Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en balkong i skuggan


Miserere

 

 

 

 

miserere

jag kan aldrig förlåta mig

förlåt förlåten

fälldes

upp och ner igen

du lämnade mig sedan

men

shit happens

 

på en balkong i skuggan

 

miserere

kan inte kan kunde

kan inte

ingen nåd täcker skulderna

förlåt mig

 

miserere

vi kom aldrig hem

samtidigt

dem

våra rutiner begravde oss

levande döda

adieu

 

på en balkong i skuggan

 

miserere

hur upprepar vi våra största

misstag pånytt

igen och

du lämnade mig sedan

men

shit happens

 

miserere

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 16:11

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En längtan efter förlåtelse, som nog är något av det största man kan få, i tre verser. Kanske har titeln något med Gregorio Allegris tonsättning att göra? Skön läsning oavsett!
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP