Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt


Det är tid
för mig
att leva min verklighet.

Det är dags
för dig
att leva din dröm

Att jag skulle leva din dröm
och du min verklighet
har alltid varit omöjligt.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-12 16:26



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Det finns fantasi att leva också
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol