Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsmys

Av druvans safter
Lite lime och grape
Kalla njutningen




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-12 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äntligen börjar helgen!
2018-01-12

  Öknens Ros VIP
En skön fredagskväll att avnjutas med god dryck.
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén