Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara tysta tillsammans

tänk att hitta en vän

en vän man bara kan vara tyst tillsammans med
bara dela tystnaden utan att det blir pinsamt

inte ens ha på nån musik eller nåt random program på TV
utan bara vara tysta tillsammans

då har man hittat nånting




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 18:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En verklig vän är en vän man kan vara sig själv tillsammans med.
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP