Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På båda sidor

du kan existera på båda sidorna
ljudlöst och obehindrat går du genom spegeln

och du ser så mycket säger du
när du kan gå mellan dessa två världar

fram och tillbaka, in och ut,
dansar du precis som du vill

men är du inte rädd
för att passagen en dag ska vara stängd?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP