Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen min vän



Fyllt mig med
Kärlek

Fyllt mig med
Skratt

Fyllt mig med
Glädje

Jag tar av mig min hatt

Tackar er ömsint
för dagen vår

Jag tar med mig den i minnet
En dag som
består

Denna dag
Ett liv
Fyllt med välbehag

Kom imorgon igen
Denna dagen du min
vän









Fri vers av Havsvind
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 18:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så vackert dagen idag du gjort det bästa
för din nästa
genom sprida glädje och ljus
till oss i våra hus

tack
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind