Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är bra då ingenting duger

Då allting bara suger
Ja, så är det nästan alltid när man försöker
gå någon till mötes
Då man ställer upp och gör sig till
Men otack är världens lön i sedvanlig stil
För där har ingenting förändrats tydligen
på över en miljon år…

Ingenting är bra då ingenting duger!

Ken Cassel
12/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 19:38



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
det kanske inte var dig det berodde på
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel