Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutids poesi

Och nu när det åter är en fredagskväll
sitter jag här och tänker på dig
Undrar vad du gör just nu
Om du är ensam eller om du är tillsammans
med någon och har det kul
För kanske jag skickar dig ett SmS och frågar dig hur
Eller så lägger jag mig bara här i soffan och slappnar av
då jag kanske bara somnar in framför Tv´n
och får mig en liten lur
Ja, vi får se hur jag gör, då det står next på tur…

Ken Cassel
12/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 20:12



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Kärlekssorg
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel