Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En full nedräkning

Halsar flaskan på en gång
för att glömma verk och smärta.
Tar min medicin på en och samma gång.
Den löses upp på min blöta tunga.

Räknar sludrigt ner från tio.
Tappar räkningen flera gånger.
Tar en paus och halsar mer.
Vill glömma min sorgliga figur.

Har tappat bort min lust.
Lika bra att jag hänger mig i gardinen
men orkar inte resa min tragiska kropp.
Tårar spär ut mitt starka vin.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream