Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en hjälte!

Jag vet att en ängel är här.
Hon är en hjälte som kämpar utan svärd.
Hon har sin klokhet beredd.
Hon vet mycket väl att hon kan använda den.

Hon är min förebild.
Hon är min sanna hjälte.
Hon behöver ingen ridande prins.
Hon behöver ingen försvare.

Hon vet mycket väl att tanken är viktig.
Att handlingen ska bli väl utförd.
Kärlek vill jag ge till henne
så länge jag älskar och finns till.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 21:38



Bookmark and Share


  Syrran77
Fin hyllning till en inspirerande person.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream