Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le froid

Tes mots me rendent triste,
pas un froid venant de cet hiver,
le froid venant de toi.
_____

Dina ord gör mig trist,
inte en kyla kommande från denna vinter,
den kylan kommande från dig.




Bunden vers (Haiku) av Maria Thunholm
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm