Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badet

 

Ute snön faller

Gått en lång promenad

Hemkommen igen

 

Ljuset skimrande

på badkarets kant

avslappnad

 

Musiken så ljuv

För tankarna till

Dåtidens nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Havsvind
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 21:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt bad så fin trio haiku
du flätat ihop

Tack kände mig upplyft :)
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind