Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, låt mig inte förfalla

Älskling, kan mina tårar någonsin förklara allt för dig.
Kan mina känslor få mina ord att bli starka nog.
Eller kommer jag för alltid bli en mumlande idiot.

När himlen faller, faller även jag.
Tankar dränker mig själv i svett.
Ord kränker mig själv så svårt.

Men älskling jag är rädd för att förlora mitt psyke.
Jag är rädd för att din omsorg om mig blir allt för jobbig.
Jag är rädd för att vara för gnällig när jag säger att jag behöver dig.

Men älsking solen hjälper månen att lysa så fint
och månen hjälper natten bli trygg.
Så vi kan vakna tillsammans på morgonen.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream