Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BERÖRD

Den ibland självupptagne virtuosen

tänker att han plötsligt fått något nytt

att tänka på,

i en annan dimension,

men blir överraskad

när han känner igen sig,

där hon är i honom

och han i henne,

berörda,

men inte skakade.

*

De är som stråken och violinen,

oskiljaktiga och hör ihop. * __


Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 671 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-12 22:42



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert du skaldat
2018-01-14

  Scarlett Miryam VIP
När man går genom decennierna och talar med träden och fåglarna, och sedan en dag träffar på ett annat naturfenomen som man inte trodde skulle finnas där. Viss skakning i jorden, ändå.
2018-01-13

  Spik

Bra där Sten Wiking!
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP