Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur att lösa för en poet?

 

  

Med poesin
som mitt tredje
hem

vad ska det
bekomma
av mig

ja av vem

Jag får nog
hålla mig lite mer
på annat
håll

Vara i mina andra hem

Får om mina skrivarfingrar

lägga en mental rem

 

Men vad hjälper rem

när jag tänker poesi

 

vad ska det av mig

bli

 

Får vara här och nu

Tanken förs så hit

 

Vara i nuets känsla

bit för bit

 

Men hur hjälper det

när känslor väcker 

poesi

 

då känsla

ger en tanke

som klingar poesi

 

ja hur ska jag göra

vad ska det av mig

bli

 

går det att ta semester

från tankens poesi?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Havsvind
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-12 22:49



Bookmark and Share


  bögpoesi
Makalöst bra!!
2018-01-13

  morgonstjärna VIP
bra du lever i den du blir mera människa
fin filosofi

2018-01-13

  aol
Gillas igenkännande ja vad ska det bli av mej,
2018-01-13

  Anders Nordlander VIP
Ja det går...
men det vill du väl inte
-med handen på hjärtat
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind