Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa

Kom så ska vi dansa våra kroppar tills de går i spillror.
Våra själar är redan en rinnande å skapt av förspillt blod.
Jag kan dansa till jag ramlar och slår i mitt huvud
och hatiska tankar slocknar för alltid.

Min smärta och verk ska i kväll besegras
Så byt musik från Avicii och Hellström.
Ikväll blir det Houston och Madonna.
Vi krossar den grå tristessen och går till en regnbåge av glamour.

Bålet var för dyrt för att hamna på golvet
men våra fötter har ingen ekonomisk uppfattning.
Timmar senare kommer vi att vara trötta och avdankade
och vår förtvivlan är i toppform igen.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream