Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens uttryck


Den största kärleken man kan få
kan vara ett smärtsamt uppvaknande

En smäll som liknar hat

Från golvet får man kravla sig upp

till sitt nya
liv




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 23:33



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Om-tanke,
tänker jag
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP