Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinensens röst överröstar mitt sunda förnuft vilket önskar få utlopp för alla kloka tankar om allt jag vill förändra i världen ...


Vit magi ...

... är för mig

vad jag känner
när jag älskar med dig
emedan du kysser mig
intills du kommer 
så där alldeles 
fullständigt underbart
tillsammans med mig ...

 

 

 

 

 

 

 

____________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-13 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP