Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur. När tiden var en fjäril





Ljusen som växte tysta ur träden
och dina varma händers
bråddjupa mjukhet
som varsamt strök skymningen
ur min kropp och mörka hjässa
för att lämna en gryning i min famn

Tiden var en fjäril med dig




Fri vers av J-M
Läst 717 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2018-01-13 03:58



Bookmark and Share


  Änglaögon
Underbart, jag älskar fjärilar och din text likaså.
2018-02-13

  BenGust VIP
Din text bär djupverkan.
2018-01-14

    Peter Söderqvist
En text lika varsam som fjärilens vingslag.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M