Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag bett dig ...

Har jag bett dig ...

...att komma tillbaka?

...att bli en del av mitt liv igen?

...att leva som ett par igen?

Nej, för jag vet att vi är inte gjorda för varandra.

Per favore, ti amo sempre, però l'amore non c'è per noi.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-13 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm