Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en begravningsbyrå börjar följa en på Instagram...

 

...efter att man lagt ut en dikt, då vet man att man har lyckats.  




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-13 10:39



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den träffsäkre poeten alltså !
Tips : Skriv en begravningsdikt direkt aviserad till begravningsbyrån så de blir varse vad som väntar den.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP