Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi våra drömmar.


Gå på lina!

Du har alltid velat bli en ballerina.
En sån som kunde gå på lina.

Du ville vara vacker som Elvira Madigan.
Bli kär i en spännande man.

Allt detta uti sanden rann, men drömmen var så skön minsann.




Bunden vers (Blankvers) av Ezmeralda VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-13 12:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt med drömmar även om de inte slår in
då får man förverkliga något annat
i vardagen sin!
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP