Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

 

 

 

som en ljummen sommarkväll

med längtan i luften 

och förväntan i kroppen

kommer, kommer ej

 

väntar och ser

vad som än händer

känslan finns kvar

håller fast vid den

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-13 14:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag hoppas
2018-01-14

  Per Drysén
Så länge det finns hopp finns det liv.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP