Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hjälper mig!

Det finns stunder jag undrar varför livet är kvar.
Det finns stunder då jag inte mår så bra.
Det finns stunder då en dröm om en fin framtid inte ens finns till.
Många gånger som jag tänk på hur bra du skulle klara dig utan mig.

Du dukar upp te och skorpor på bordet.
Ger mig sked att röra honung med.
Du vet att något inte riktigt är bra
men du vågar inte fråg mig om det.

Jag känner mig alldeles ensam när inte du är här
men jag vill låta dig leva ditt liv utan att bekymra dig om mig.
Jag önskar att jag någon gång ska bli bra
så jag kan ge många tjänster tillbaks till dig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-13 14:31



Bookmark and Share


  Jan Johansson
Väldigt fint beskrivande,, fin dikt med melankolisk grund
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream