Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlasordinen

ett oändligt moln
välvning ljus och jämn
en himlasordin

jag följer pälsbytet
från vintervit till sommargrå




Fri vers av marsvatten
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-13 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten