Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skröplig finner ljuset!

Tecken i skyn
Nej, dem såg inte
Vi....
Allt var uppgjort!
Du skulle trilla
Dit....
Herren är helig
Det har sitt värde!
Skriften ger ett
Bestående ljus
Du glömmer
Det ej....
Jag är träffad
Ja, jag vet att
Jag har trillat
Dit!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-13 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag vet att gud finns.
2018-02-17

    ej medlem längre
Bra om man finner ljuset, och vandrar i det!
2018-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Skönt när man hittar hem!
2018-01-16

  aol
Bra formulerat om din starka tro Birger önskar dej allt gottb
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy