Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytning



Utdrivna ur paradiset

Landar på jorden

Var och en på sin egen




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 599 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-01-13 19:03



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Denna tyckte jag mycket om..
vacker bild dessutom
2018-02-05

  Salvation Pepper
Verkligt härlig sista rad!
2018-01-26

  Nils-Robert
Bra metafor om livet
2018-01-24

  Karina"Kia"
Skaparen ser
Livet ut ur paradiset
och landar med båda fötterna på jorden...

Står på egna ben!

Lysande bra!
2018-01-19

  ULJO
En eftertänksam haiku
2018-01-16

  MALVAA VIP
genom det goda så är man igen på vägen dit (uppe)
2018-01-16

  Blomma-Stjärna VIP
Bra beskrivning av en utdrivning ur paradiset


När var och en
blev för sig
i saknad av viet; helheten
2018-01-14

  morgonstjärna VIP
smärtan känns mellan raderna


2018-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Tänk att tre rader kan förmedla så mycket!
Bra skrivet, mycket bra.
2018-01-14

  Quasimodo
Här landar en sökande känsla att ta in!
2018-01-14

    Peter Söderqvist
En insikt i det komplexa.
2018-01-13

  DavidM VIP
Trerading som inbjuder till reflektion, slutraden öppnar upp.
2018-01-13

    ej medlem längre
Jag ser änglar i dina fina ord.
2018-01-13

  alicja lappalainen VIP
..en kort dikt med ett stort innehåll
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska