Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu ett labyrintiskt arbetspass uti vintergryningen, inhopp på extra icke-flackt distrikt


Jacka 8 : Backig Runda Zick-zack

 



Backe Ned
Backe Upp
Svänger Hörn
Rakt på Gupp!


Jacka Upp
Jacka Ned
Kedjan Dras
Ej på Sned -


Cyklar Svett
Isar Mot
Vinden Vänt
Hand till Fot?


Sakta Fram
Backar Snabbt
Zick-zack Ser
Lådors Glapp :


Nummer Ned
Växlar Håll
Räknar Högt
Nästan Koll...


Scrollar Sort
i Mobil
Namn Står Still,
Byter Fil


Kommer Buss
Tackar Fan
Före Sol
Upp på Kant ;


Trottoar
18 B
Tidning Vikt
Av & Ned ^^


Hoppar Katt
Morgon Runt
Packar Upp
Nästa Bunt....


Backe Bort
Sakta Hem
Blåser Snö
Var Bor Vem?


Någon For
Redan Snart
Mörkblått Hus
Gulnar Klart.


Efter Allt
Jackan Stängd
Skivans Hack
Hörs igen........

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-13 19:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lek med ord skapar oro i ledet, spelar in även gör nog vädret, till yxade vändningar då, vart skall vägarna leda och gå, vart är på väg handen och huvudet?
2018-01-14

  TrollTörnTrappan VIP
Tack-tick-tackar!!!
2018-01-13

  Nanna X
Beundransvärt jobb du gör, har jag sagt det? Jag får rysningar av bara tanken att ut och cykla i kyliga småtimmarna...
2018-01-13

  Syrran77
Vilken fart! Och en skön avslutning hemma i värmen med favoritmusiken på.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP