Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlöst ned hon föll



Fågeln
grät så många tårar
Dem i sorgebrunnen föll

Hon ropade på hjälp
En
Två
Tre
Gånger
Men fick ej gehör
Nu så skör
Hon föll omkull

Med skammen
så hon gick
på en promenad
och lovade sig själv
att inte längre gråta

Nu ska jag vara glad

Och inom sig hon höll det
Så fick det bli
när ropet
ej hördes

Hon gick så ned
för backen
Prioriterades bort
åt sidan hon fördes

Hon gick
mot sin grop
Ingen idé att göra
mera rop

Sedan hennes röst
ej längre höll
Handlöst ned hon
föll













Fri vers av Havsvind
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-13 20:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oj så förfärligt det låter
vi skickar ned en lina så hon kommer upp

kramar om <3
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind