Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isens vassa kant


Sorgens tårar
dalar så
ned

De kommer nu
efteråt
Förut andra känslor
på min sked

Det hugger
Djupt inne
Isen lagt sig
för att stanna kvar
men utanför kärnan, inom mig,
glädjen jag har

Glädje över nuet
som fångar mig
så varmt
så glatt

Sorgen över
förlust
som aldrig återfås
likt den mörkaste
mörkernatt

Boxar så mot dået
med delar av ett nu
Stänger in det i en påse
Något inom mig
ser det gå itu

Kan något föra bort det
isens vassa kant
Eller är det så i livet
fortsätta känna
om backen varit
alldeles för brant













Fri vers av Havsvind
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-13 21:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text.
Skickar en styrkekram.
2018-01-14

  morgonstjärna VIP
varmaste kramar känner jag
du behöver <3
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind