Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

förälskad

förälskad i din förälskade blick

du störtar in i mitt djup

likt löv en vår

likt en vind som väcker ett hav

brännmärkta känslors skönhet

på en vacker rosad kind

....skälvande eld i febrig väntan.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-13 23:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vacker ton och känslor
2018-02-26

  KYREUS of Sweden
Sensibelt sensuellt
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP