Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens missbrukare

Jag vet att du har svårt att tro hennes ord
men jag kan säga att hon kommer lämna dig.
Så det är bäst att du ser över ditt beteende
och inser att du tagit för mycket makt.

Att missbruka en maktposition straffar sig till slut
och vi alla kommer att vandra iväg från dig.
Människor är skapta för att gå ditt de är trygga
och hos dig känner hon sig ofta rädd.

Så var försiktig med dina handlingar
det råder jag dig så väl.
En förtryckare är inte längre säker
så bäst att lära sig innebörden av respekt.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-01-13 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream