Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer mer ...


Om du vill frälsa mig ...

... från ondo
och all tristess
inför världens undergång ...

... kan du få
älska med mig
så där innerligt
gränslöst 
och
riktigt underbart
snuskigt
härligt sött och rart

... intills dess ...

... gång på gång på gång ...

 

 

 

 

_______________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-13 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP