Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök att fånga ett tankespårs ’fria flykt’, medan det ’flög’.


Saker; osakligt

 

Hörde att Facebook-statusar börjar förändras ifrån att vara ’brödtextiga’, till mer lättsmälta.
? Måste ha missat nåt igen. Beror det inte på innehåll av ’Kli eller ej’?
Nåväl. Sånt går väl att åtgärda;

Någon som jämfört sitt digitala liv med sitt fysiska/materiella? Det är Intressant. T.ex om Saker.
Vissa finns kvar. Andra försvinner. Vissa fanns aldrig(?).
Andra vägrar försvinna, även när de är utbytta, bortgivna eller glömda.
Vissa kommer alltid finnas, men bland dem beter sig många som om de aldrig hade funnits... jodå, saker kan bete sig. Så..
Vissa av dem finns inte(?). De är intressanta när de påverkar de som finns, till att inte heller finnas. Det är då de sakerna O-finns.
Andra saker, och även vissa hos de som O-finns, finns oavsett vad, ändå. Ibland.
Oftast när de trendriktigt plötsligt bör finnas, men egentligen borde ha försvunnit för att tidigare trend utklassat dem till obefintliga. De sakerna finns-Ofinns, om ändå Ej. De är mer Trend-Ja än Trend-Nej, men absolut inte kvar(?).
Är det de sakerna som är ’Saker’ kanske.

Vad gör vi då med alla andra saker?

Saker.
Som om det spelar roll. Ja, i vissa teatrar.
/i tider av O-sakliga saker

 




Övriga genrer (Kåseri) av Pot Pourri
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-14 02:52



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Att saka en sak läses sak-ta företrädesvis måhända i en sakerstuga där tanken kan o(r)-saka, en sakanmärkning.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri