Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som bara uppstår

Tusen dikter har jag.

Orden

bara

kommer

från mitt hjärta.

Och själen

Ja

den

är

omskakad.

och aldrig

likgiltig

Jag pågår.

hela tiden.

Jämt.

Nonstop.

Som ett evigt tåg.

Tänk att.

Varat

Är så..

Fyllt av känslor.

Fyllt av tankar.

Funderingar.

Var kommer de ifrån?

Hur kommer de till?







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-14 09:03



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
L i v e t!
2018-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Input och output. Sådd och skörd.
2018-01-18

  BenGust VIP
"Aldrig likgiltig". Ja, av största vikt.
2018-01-14

    ej medlem längre
Livet är Poesi. Känslorna är Poesi. Människor är Poesi.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP