Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm imorse (såpass speciellt uppslag att jag knappt förmår stoppa in det i nåt serietema)


Diktad DeckarNöt # 6 : TextTuben




Ut ur en märklig tub

jag fått i god present

rann just en textmassa,

läsbar var rad på pränt


ned över diskbänk här

dock innan minnas allt

bildades blindfläcks klump

som om snygg styrsel smalt


Hur kunde orden då

ligga i ordning rätt?!?

inifrån vanlig tub -

måtte va magiskt mätt!


eller blev blott en bild?

målad av gammal tös

eljest nyss tecknad av

han min vän, ännu lös


uppdykt på hållplats grön

ansiktet så bekant

skakade tass, fast snart

min tunga hopplöst slant


in på pop orkestral

"Memory of a Cut

Off Head" - hans skratt försvann

tills hund blitt alltmer katt


...kändes som redan vi

drömt om den tuben förr

innan hon kom i kläm

i verkligt vuxen dörr


Hur skulle orden nu

återuppstoppas där?!

så att nån annan tok

må i magi bli kär...

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-14 10:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Till en romb ruter ess, kanske formas ordet 'yes', så modernt och klokt sagt, likt en kung på sin vakt, tänker väl aldrig på lek en adress...
2018-01-16

  Nanna X
https://www.google.se/search?client=ms-android-samsung&q=oh+sees+memory+of+a+cut+off+head&stick=H4sIAAAAAAAAAONgFuLVT9c3NEyrtEzOskizVIJyDUsKC3Pz0rREs5Ot9HNLizOT9RNzkkpzrYrz89KLASVHwvI3AAAA&sa=X&ved=2ahUKEwiy3PyztdfYAhVoJJoKHZT1AycQhGgoADAIegQIJBAB

2018-01-14

  Nanna X
Hu låter läskigt. Trycktes orden ut ur tuben över diskbänken? Vem var tösen och vännen?
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP