Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

så många ord
och så lite tid

så mycket att skriva om

och så mycket att läsa

jag har
så mycket jag vill säga

och så mycket jag vill läsa om
och borde läsa om

var ska jag börja?

vad ska jag välja?

så mycket
och så lite tid




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP