Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland

på stugan befinner jag mig
i ett gränsland

mellan civilisationen och naturen

det är sådär lagom obekvämt

inget rinnande vatten
bara utebastu istället för dusch
och utedass istället för innetoalett

men jag har elektricitet
och en magasinerande spis att elda i

jag skulle ju inte vilja ta ett steg till
och bo i ett tält som Markus Torgeby

men att ha det så här är spirituellt
med tystnad, mörker, ensamhet, lugn, icke-tänkande

bara jag och katten

det är inspirerande för mitt skrivande
både att skriva musik och dikter
att leva i detta gränsland

mellan dikt och verklighet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-14 11:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en figur här i Gävle som bor i tält året om.
Hans tält ser ut som sådana man har på Antarktis.


2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP