Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din stund av uppbrott




Du vänder

anletet mot

solen långsam

panorering över

tuvornas

elasticitet

mossornas

skrymslen

trädens

minsta vink

med barrens knottriga

bladens utkorade

för dig bort från

knappsusets

intighet



Gläntar på

en medhavd

korg samlade

tystnader

med skarp

kontrastverkan

slår lock

för öronen

alltmedan tjärnögon

fokuserar och

lavbädden grånar

men intet är

mer främmande

än att överge

ett ingånget uppbrott




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-14 13:58



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Tjärnögon!
Måste söka dem.
2020-06-12

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng med många tänkvärda inslag i varpen!
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP