Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrkanterna

innanför

utanför

mittemellan

tvärsöver

inte passa in

inte hitta rätt

inne – ute

tänka utanför ramarna

att aldrig ens ha hittat fyrkanterna

att inte vilja rita streck från punkt till punkt

utan

välja att rita nånting annat




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-14 15:19



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja att tänka utanför boxen är att inte befinna sig i normens trångsynta fyrkant.
Bra ordat om den riktning vi förväntas anpassa oss och gå efter fastän man hittat andra former som tilltalar bättre.
2018-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Då väljer man ett liv i kamp, men det är det värt.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP