Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friends with Benefits

I

så är jag då singel igen

efter två långa äktenskap

och nu tror jag faktiskt inte att jag kommer att flytta ihop med nån kvinna igen

”been there, done that” som det heter

II

efter ett oräkneligt antal one-night stands

ett stort antal kortare förhållanden

och två långa äktenskap

måste jag väl ha kommit till en punkt att jag har lärt mig nånting

om det så bara är vad som inte funkar och inte passar mig

så är det i alla fall nånting

III

nu har jag börjat fundera på alternativ

det måste ju finnas nånting annat än att bara sitta hemma eller på stugan och trycka tillsammans med min katt

”friends with benefits” låter ju fint

jag vet att yngre har såna

i min ålder är man bara så insnöad

men jag är ju en kreativ människa, så hur skulle det vara om jag var lite kreativ också när det gäller kvinnor och inte bara när det gäller att skapa konst?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP