Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan det som är och synes vara


ett fönster
membran mellan
det abstrusa
och det absoluta
regnrocksansikten
passerar likt dimstråk
varandras rutor
brev utan adressater

ändock en rörelse
inifrån ut mot
hägrar och flamingoer
salamandern skakar av
sin tystnad beskär
en del av luftrummet
för gardin åt sidan
men ser inte

en fredad zon
skiljelinje från
det semipermeabla
till det som synes vara
vårt kosmiska paraply
under vilket under sker
där våra skuggor ständigt
tangerar - det omätbara




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-14 18:03



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Gillar särskilt de fem avslutande
raderna.
2020-08-11

  Jan Johansson
väldigt fin
2018-01-19

    ej medlem längre
En kosmisk resa i fantasin. Måleriskt och snyggt.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP