Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Styrkan glimmar som ädelstenar


Sorg

Det blev
höst och vinter

Molnen stora tunga grå

En ensam blomma kvar
den härdades av vind och pina
livet tar en enda

Du tömde brunnen
som din själ på botten




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 521 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-01-14 18:06



Bookmark and Share


  aol
Så vemodsvackert om sorg som kommer till oss och stannar den tid den ska.
2018-04-22

  Lars Hedlin
Känsla som tar tag inom..kram
2018-04-20

  H.C.B
varför denna sorg? kram
2018-02-12

    Dan Myrbeck
Finstämt berörande.

Ett förslag: Vad tror du om att lägga in den fina ingressen i själva dikten?
2018-01-26

  Peter G VIP
allting har sin tid, sorg är något vi måste leva oss igenom för att så småningom finna styrka igen och få se de tunga molnen lätta.

Finstämd dikt du skrivit!
2018-01-24

    ej medlem längre
Vemodigt vackert
2018-01-20

  MALVAA VIP
vi Är människor och alla har begränsade ork så att om sorgen överdriver så kam man inte orka mer, vi är människor som är bakade av kött och blod och båda två har bäst före datum
ORDEN KORTFATTAS ALLT :(
MEN LIVET GÅR VIDARE OCH MÅSTE STÅ VID LIVETS VIND (VID SORG OCH GLÄDJE)
2018-01-17

  ULJO
Vemodigt fångat
2018-01-16

  Rise Little One
Ensamhet och eländighet känns från varanda ord...
2018-01-15

  Janina Kaminska
Berörande ord som går rakt till hjärtat.
2018-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vi härdas - så tänker jag
tänker på okuvlighet och vresväxt
och på att mista mycket
av det som är värt att leva för

berörande text!
2018-01-14

  Nils-Robert
En dikt som går in i min själ.
2018-01-14

    ej medlem längre
Åh, vilken berörande dikt...den talar direkt till mitt hjärta.
2018-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text, slår an en känslosträng i mitt inre!
2018-01-14

  Fem hjärtan VIP
Den här vemodsvackra dikten griper tag.. !
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"