Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

på att stampa
samma jordgolv
på att höra om
#metoo
det väcker
minnen jag dövat
så många gånger
och mardrömmar
som lämnar smärta
i mina lemmar
efter spända muskler
som konstant tycks
välja mellan
fight och flight

men aldrig vågar vara kvar
i det onda i ångesten
och se om den går över
som de säger att
den gör

jag är trött
på att höra
"det blir bättre"
för det är mycket snack
och ingen
verkstad, inget blir
lagat här.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-14 18:58



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Bra text om en inre smärta som gnager sönder . Kanske man i dessa lägen får laga sig själv med olika metoder för att öppnas upp och bli fri från detta jävulskap som plågar sönder .
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver