Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinensen blir ju inte mindre för att du lyser så där innerligt intensivt med din frånvaro i mitt liv ...


Just nu vill jag ...

... bara få känna dig
så där innerligt
nära tätt intill mig ...

... och  låta dig få
känna 
hur mycket 
jag älskar dig ...



 

 

 

__________________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-14 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP