Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring


Terräng tillbaka
på toppen glittrar snön
Tidsresa med nya hållplatser

Nya ord
och kärleken finns inflätat i de tysta väggarna

Vad lovades?

Taket rämnar
men de reparerade tingen
har riktiga stämplar

Bättre än
ett slut

Resan går i snigelfart

framåt






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-14 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP