Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndervittrade vingar

Natten kommer sakta smygande
Slukar ljuset bit för bit

Svepande den smeker min kind
Fångar upp en av alla de tårar
Jag nu låter komma fram till ytan

Jag är en nattfjäril så skygg
I glada skratt och varma leenden
Klär jag mig om dagarna

En mantel så tät att inget syns
Av det som får mig att söka näring
I salta tårar och tysta skrik

När jag slår ut mina söndervittrade
Vingar mot nattens norrsken




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-14 20:54



Bookmark and Share


  ULJO
Riktigt bra. Melankoli
2018-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör, vemodigt, vackert!
2018-01-15

  Jan Widströmer VIP
Romantiskt vemod .... Beethovens Sonata Pathetique bra i bakgrunden, svagt om man vill högläsning.
2018-01-15

    ej medlem längre
Fin text
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP