Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på det oundvikliga

 

Kan du känna mina hjärtslag nu
när jag öppnar mig
kan du känna min puls
av förtvivlan
Känner du min ångest
hur den vrider om mitt inre,
mina andetag lätta
så fladdrande nära dig
Kan du sträcka ut din hand
famna min rädsla och bära mig,
För dina andetag är min luft
ditt hjärta är mitt blod
och dina doft är min värme,
Så svårt är livet
när man står inför evigheten
så sakta väntande
på att allt ska vara förbi

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-14 21:27



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Smärtsam, stark, berörande
2018-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör, väcker tankar och känslor!
2018-01-15

  Stanley Rydell
Smärtsam och innerligt berör dikten i ett starkt tilltal till ett du, kanske ett Du.
2018-01-15

  aol
Vilken känsla så stark den borrar sej in just inför det oundvikliga,
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP